Nahlédněte do galerie týdenního Business Lunch menu. Gastronomické trendy se vyvíjí podle potřeb a doby a sledují životní styl obyvatel. Podle požadavků našich zákazníků se tedy změnila a vyvinula i naše nabídka jídel. Zaměřujeme se na kvalitu, zdraví prospěšné složky pro udržení dobré kondice a čerstvé ingredience.
Zde najdete několik novinek z naší kuchyně:
Medailonky z vepřové panenky s krémovým krupotem a restovanou růžičkovou kapustou Restovaná husí játra s rozmarýnem, šalotkou a červeným vínem, celozrnná bagetka Lasagne s telecím ragů na šalvěji a bílém víně, zapečené bešamelem a mozzarellou Grilované kalamáry s česnekovým máslem, pečenými cherry rajčaty, černými olivami a opečenými crostýnami Roládka z vykostěného kuřete s karotkovým pyré a bramborovými rosty Medailonky z vepřové panenky s krémovým krupotem a restovanou růžičkovou kapustou Tomatová polévka s bazalkou Krkovička s dýňovým pyré a opečeným bramborem Kuřecí vývar s domácími nudlemi Steak z norského lososa, bylinkový cous-cous Krutí prsa, opečená polenta a celerové pyré Carpaccio z červené řepy se sýrem Feta Čokoládové suflé Hovězí kližka Burger s trhaným telecím masem, červené zelí Špagety se zelenými olivami, rajčaty a chapadly chobotnice Špagety se zelenými olivami, rajčaty a kousky chobotnice Jehněčí žebírka s curry kuskusem Losos s kukuřičnou polentou Lívance s lesními plody Vegetariánský zeleninový Tatar s kozím sýrem a toustíky Pečená vepřová krkovička na šalvěji a bílém víně s restovanými žampiony a divokou rýží Kuřecí prso obalované v Pancette, bramborový závin, fazolové lusky Jogurtová panna cotta s lesním ovocem Gratinovaný fenykl a čekanka Endivie, mozzarella, balzamiková redukce Tortilly plněné nářezem z pečené růžové vepřové panenky s ledovým slátem, karamelizovaná červená cibule v hnědém cukru, majonéza s limetkovou kůrou Krůtí prsa sous-vide s bramborovým pyré se smetanou a květákem vařeným v zeleninovém vývaru a kari Grilované filátko z candáta s tymiánem, kouřovou solí, restovanou cuketou a cizrnovým falafelem Banánový koláč s vanilkovou zmrzlinou Pomalu dušená hovězí kližka s hříbkovou omáčkou a špenátovými knedlíky SEA FOOD variace – chobotnice, krevety black tiger, irské mušle a medailonky z grilované mořské štiky, pařížské brambory Čokoládový Sacher dort s meruňkovou zavařeninou a šlehačkou Variace roastbeefu z husích prsou v pomerančovém extraktu a balzamikové redukci, smažené kachní krokety se zázvorem, meruňkovo tomatové chutney Pomalu pečené králičí stehno na tymiánu a česneku s opečeným bulgurovým nákypem a chipsy z pancetty Uzená Davelská šunka, bramborové pyré s hráškem, baby karotka na francouzském másle Jemný dýňový krém s noky a kysanou smetanou Domácí sépiové tagliatelle s koktejlovými krevetami a citrónovou omáčkou Grilovaná kuřecí prsa se špagetami s pestem Genovese a rukolou Pistáciová zmrzlina s višňovou omáčkou a skořicovým piškotem Asijská kachní polévka s rýžovými nudlemi, masem a výhonky Růžová vepřová panenka na rizotu s hlívou ústřičnou a konfitovaným česnekem Terinka z kozího sýru s tomatovým sorbete, a salátkem frisse, ředkviček a výhonků z červené řepy Fish & Chips – smažená třeska v pivním těstíčku s hranolkami a domácí tatarskou omáčkou Carpaccio ze žlutoploutvého tuňáka s lososovým kaviárem ROE, wasabi želé a praženým sezamem Penne Rigatone s krůtím masem, brokolicí a Gorgonzolovou omáčkou Roláda plněná telecí a vepřovou fáší, vařené brambory s Duo fazolkami, přelité přepuštěným máslem Francouzském Creme Brulée s karamelizovaným cukrem Pečený filet z lososa s omáčkou z citronové trávy, rýžové nudle s koriandrem a česnekem Grilované kuřecí PRSO SUPREME na tymiánu s restovanou středomořskou zeleninou Bažantí prsa ve špeku s povidlovou omáčkou a bramborovými škubánky Polévka – kuře v hrnci s vaječnými fleky Smažení šneci ve strouhance s česnekem Pašík – sulc, škvarky vařené maso s křenem a žitný chléb Ananasové carpaccio s domácí borůvkovou zmrzlinou a kousky italské čokolády Marinované uzené Tofu v sojové omáčce, okurkové sushi (12ks) s wasabi a nakládaným zázvorem Pomalu dušený telecí krk v omáčce z balzamikového octa se šalotkou, cous-cous Pomalu-pečené-francouzské-kachní-stehno-na-tymiánu-a-bílém-víně-s-vlažným-salátem-z-barevné-čočky-karotky-a-kořeněného-salámu Jelení ragů na červeném Portském víně s opékaným celerem, těstovinové noky s muškátovým oříškem Bylinkový krém s lososovou terinkou Hovězí steak Ball tip s grilovanými kukuřičnými klasy a bramborovými plátky gorgonzolovou omáčkou Telecí cheeseburger s čedarem, rukolou, smaženou cibulí, remuládou z kaparů a dijonské hořčice, Julienne Kuřecí prso Supreme plněné kuřecí fáší, tuřínové pyré a pohankové placičky Domácí cannelloni plněné dýňovou nádivkou zapečené mozzarellou s restovanou cuketou Grilovaná vepřová krkovička, cizrnové ragú s pečenou paprikou, dip z máty a řeckého jogurtu Králičí stehno v tomatech s černými olivami a šalotkou, divoká rýže Lívanečky s kokosového mléka se zmrzlinou z vlašských ořechů a sladko kysanou smetanou Na páře vařená rolka z Platýse Baltického se šalvějovým máslem, bramborové pyré se smetanou Francouzský QUICHE- špenátový koláč s krůtím masem zapečený v sýru, dip z řepíkatého celeru Korejská žebírka na sezamu s chilli papričkami a sójovou omáčkou, jasmínová rýže Specialita: Uzený hovězí jazyk s fazolovými lusky na smetaně, šťouchané brambory Jablka v županu s domácí šlehačkou